Με κείμενο της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση «Αναρχικοί/ές» αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε γραφεία του ΣΔΟΕ στα Πετράλωνα.

Ακολουθεί το κείμενο αυτούσιο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι κινήσεις αντίστασης στη βαρβαρότητα έχουν τα δικά τους στοιχεία “αναγκαστικότητας” και το λέμε γλυκά…

Σε συνέχεια των επιθετικών κινήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί από τις 6 Δεκέμβρη έως σήμερα πήραμε και εμείς την πρωτοβουλία να καταθέσουμε μερικά λίτρα βενζίνης στο κτήριο του Σώματος Δόμησης Οικονομικού Εγκλήματος, στην Πειραιώς στα Πετράλωνα, την παραμονή των Χριστουγέννων

Η κατασταλτική επίθεση στις καταλήψεις, στους μετανάστες-στριες και σε όσους/ες αγωνίζονται επιχειρεί να στείλει ένα μήνυμα υποταγής σε όλους/ες τους/τις καταπιεσμένους/ες και τους/τις εκμεταλλευόμενους/ες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω των εκκενώσεων, τη στοίβαξη χιλιάδων ανθρώπων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, των ξυλοδαρμών, των βασανιστηρίων, των παρακολουθήσεων, των συλλήψεων και των διώξεων, των νόμων περιστολής των διαδηλώσεων και των απεργιών, του φακελώματος όσων συμμετέχουν στα συνδικάτα το κράτος επιχειρεί να λειάνει το έδαφος για την περαιτέρω λεηλασία της κοινωνίας. Το κράτος θεωρεί ότι χτυπώντας με τον πιο σκληρό τρόπο τους αναρχικούς/ές και όσους/ες τολμούν να αμφισβητήσουν τις εντολές του θα αποτρέψει κάθε μελλοντική χειρονομία αντίστασης και ανταρσίας.

Δυστυχώς για τους πολιτικούς και οικονομικούς άρχοντες αυτού του τόπου η εφιαλτική κανονικότητά τους δεν θα επιβληθεί. Ο τρόμος δεν θα κυριαρχήσει. Το πάθος για τη λευτεριά και η αλληλεγγύη θα νικήσουν.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΛΕΙΜΕΝΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

αναρχικοί/ές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης