Μία ακόμη επιτυχία προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι άνδρες της Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το Τ.Α. Λιοσίων, συνεστήθη ειδική ομάδα προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στις περιοχές Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και πολυήμερες αναζητήσεις, από την προαναφερόμενη ομάδα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία υπηκόου Αλβανίας και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, στη διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον εντοπίσθηκε οικία-καβάντζα, στην περιοχή της Βάρης, όπου απέκρυπτε τα ναρκωτικά. Από την επιτήρηση της παραπάνω οικίας εντοπίσθηκε επιπρόσθετα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε ο ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Βάρκιζα, ο 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία-καβάντζα που χρησιμοποιούσε, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -3- κιλών
-270 σπόροι κάνναβης
-μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-11 κινητά τηλέφωνα
-6 φορητοί ασύρματοι
-πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων

Επιπλέον σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (φυτεία), που διατηρούσε στο νυχτερινό κέντρο «On The Rocks», ιδιοκτησίας του δημοφιλούς καλλιτέχνη Αντύπα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από -0,6- έως -3,2- μέτρα
-εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (αυτόματο ποτιστικό σύστημα, εργαλεία, λιπάσματα κλπ)

Το χρηματικό όφελος που θα αποκόμιζε ο συλληφθείς από την πώληση των κατασχεθεισών ποσοτήτων κάνναβης υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ναρκωτικά πωλούνταν στις πιάτσες των Νοτίων Προαστίων.


εξ. φωτό: vimaonline.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης