Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άνδρα που είχε διαρρήξει σπίτια στον Τυμφρηστό

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, 21:42
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη άνδρα που είχε διαρρήξει σπίτια στον Τυμφρηστό
Πρωτοφανή εγκληματικότητα βίωσε το τελευταίο 24ωρο το ήσυχο χωριό του Τυμφρηστού στη δυτική Φθιώτιδα. Ξημερώματα της Πέμπτης, ένας άγνωστος δράστης διέρρηξε τρία σπίτια, ενώ άνοιξε και τέσσερα αυτοκίνητα σκορπώντας τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής. 

Από το ΑΤ Σπερχειάδας, ξεκίνησε άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μάλιστα είχε αφήσει πίσω του ίχνη. 

Από ένα σπίτι κατάφερε να κλέψει μια καραμπίνα, γεγονός που θορύβησε ακόμη περισσότερο τους κατοίκους και τους αστυνομικούς που ήταν βέβαιοι πλέον ότι είχαν να κάνουν με οπλισμένο κακοποιό.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου και ομάδα της ΟΠΚΕ τελικά ο δράστης εντοπίστηκε και παγιδεύτηκε σε δύσβατο μονοπάτι. Ωστόσο είχε προλάβει να «ξεφορτωθεί» το όπλο που είχε κλέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 28χρονο σεσημασμένο Αλβανό κακοποιό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για διάφορα αδικήματα.

Μαζί του εντοπίστηκαν κάποια μικροπράγματα που είχε κλέψει, όχι όμως και η καραμπίνα την οποία είχε πετάξει. Για τον εντοπισμό του όπλου οι άνδρες της αστυνομίας ξεκίνησαν νέες έρευνες, καθώς ο συλληφθείς δεν θυμόταν που ήταν το όπλο.

Προς το παρόν κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, 22:39