Θύμα ληστείας έπεσε η Κατερίνα Αναγνωστάκη, ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, όταν το Σάββατο του Λαζάρου δύο ληστές προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν στο κατάστημά της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες αιφνιδίασαν την ιδιοκτήτρια, ρίχνοντάς της σπρέι πιπεριού. Στη συνέχεια, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο ίσως τους περίμενε και τρίτος συνεργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άρχισα να ουρλιάζω και τότε οι ληστές μου έβαλαν στο στόμα ένα τσιρότο. Τους έκανα νόημα ότι δεν ένοιωθα καλά και τότε μου το έβγαλαν αλλά μου είπαν ότι αν φωνάξω θα με σκότωναν. Στην συνέχεια, οι ληστές με πήγαν σε ένα δωματιάκι και αφού δεν υπήρχε κλειδί για να κλείσουν την πόρτα, έβαλαν μπροστά μία βιτρίνα. Για έξι ολόκληρα λεπτά έγδυναν το μαγαζί μου. Στο δωμάτιο υπήρχε ένα τηλέφωνο και πήρα τον γιο μου αλλά δεν απαντούσε. Όταν αργότερα με πήρε πίσω, οι ληστές φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια. Αν και η αστυνομία ήρθε στην κυριολεξία μέσα σε δύο λεπτά, δυστυχώς δεν κατάφερε να τους εντοπίσει μέχρι και σήμερα», δήλωσε η κ. Ανανγωνστάκη.

Διαβάστε ακόμη Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με σπρέι πιπεριού

Πηγή βίντεο: evianews.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης