Πολλά και βασανιστικά είναι τα ερωτήματα της οικογένειας του 33χρονου Ρεθυμνιώτη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να αυτοπυροβολήθηκε εξ επαφής στην αποθήκη της επιχείρησης του, σε χωριό του Ρεθύμνου.

Το γεγονός ότι η οικογένεια του διόρισε τεχνική σύμβουλο-ιατροδικαστή προκειμένου να παραστεί στην νεκροτομή του άτυχου νέου καταδεικνύει ξεκάθαρα ότι από πλευράς τους υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις ότι πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιατροδικαστής τόνισε ότι αναμένουν τα αποτελέσματα του συνόλου των εργαστηριακών εξετάσεων (τοξικολογικές, βαλλιστικές, δείγματα DNA από τα νύχια του θύματος) και θα τοποθετηθούν στην συνέχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου γίνεται λόγος για «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με πυροβόλο όπλο, έρευνα περαιτέρω». Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι διεξάγεται έρευνα με πολύ προσοχή.

Υπάρχουν φήμες αλλά και πληροφορίες ότι ο 33χρονος δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τοκογλυφικά κυκλώματα και αυτή είναι μία πτυχή που θα επιχειρήσει να «φωτίσει» η αστυνομική έρευνα αν και τέτοιες υποθέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες να στοιχειοθετηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βέβαιο είναι ότι η οικογένεια παρά τον αβάσταχτο πόνο της για την απώλεια του 33χρονου, κινεί όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να μάθει την αλήθεια.

Πηγή: cretalive.gra

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης