Νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος ερασιτέχνης ψαράς από το Μενίδι Αμφιλοχίας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Ο 29χρονος ψαράς, το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος νεαρός, με καταγωγή από το Καρπενήσι, τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην περιοχή μαζί με φίλους του και ήταν με βάρκα στον Αμβρακικό όταν ξέσπασε μπουρίνι και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 29χρονος εξαφανίστηκε την Πέμπτη (26 Αυγούστου) και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, μετά τη συμπλήρωση 96 ωρών ερευνών, δόθηκε η σχετική εντολή στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας για παύση των αναζητήσεων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι έρευνες του Λιμενικού για ανάλογες περιπτώσεις διαρκούν 72 ώρες και δόθηκε παράταση των ερευνών για ένα ακόμα 24ωρο. Την έρευνα για την ανεύρεση του 29χρονου συνέχισαν ψαράδες και δύτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος πριν εξαφανιστεί ανέβασε ένα βίντεο πάνω στη βάρκα με την οποία είχε βγει για ψάρεμα ενώ ο ουρανός φαινόταν σκοτεινιασμένος. Η καταγωγή του ήταν από την Ευρυτανία και ήταν γνωστός στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού καθώς έπαιζε κλαρίνο.

Πηγή: karvasaras.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης