Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου η οποία ξεκίνησε στην Ιόνια Οδό, έφτασε μέχρι την πόλη της Αμφιλοχίας μέσω του κόμβου Αμβρακίας και τερματίστηκε στη Στάνου.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν αρχικά σήμα σε σκούρο Mercedes να σταματήσει για έλεγχο στα διόδια Μενιδίου της Ιόνιας Οδού. Όμως, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη. Με τα περιπολικά να το ακολουθούν, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, πέρασε στην E.O. Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον κόμβο Αμβρακίας, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αμφιλοχία, έκανε αναστροφή και έφτασε ως την περιοχή της Στάνου όπου ακινητοποιήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το e-maistros.gr, από την κινηματογραφική καταδίωξη, καταγράφει την τρελή κούρσα. Στο πέρασμα μέσα από την πόλη της Αμφιλοχίας με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα οχήματα περνώντας τις λακκούβες σχεδόν… ίπτανται στο κατέβασμα της οδού Ν. Στράτου στις 07:41. Στον κόμβο έκαναν αναστροφή και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή οι δύο δράστες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός εγκατέλειψαν το όχημα το οποίο ήταν φορτωμένο με δύο σάκους κάνναβης (33 κιλά συνολικά) στο χωριό Στάνου και διέφυγαν πεζοί. Ο ένας δράστης συνελήφθη άμεσα ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.
Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης