Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας η μάχη για την πάταξη της καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και οι συλλήψεις βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Η τελευταία σύλληψη αφορά σε 51χρονο από την Αμαλιάδα, ο οποίος επεχείρησε να μεταφέρει μέσω του ΚΤΕΛ κάνναβη που είχε κρύψει μέσα στο σακβουαγιάζ του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας είχαν πληροφορίες για τον 51χρονο και γύρω στη 1 χθες τα ξημερώματα στο ΚΤΕΛ Αμαλιάδας, ενώ περίμενε το λεωφορείο για την Αθήνα. Στον έλεγχο που έγινε οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στον ταξιδιωτικό σάκο του 51χρονου μία συσκευασία που περιείχε 235 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στο σωματικό έλεγχο βρήκαν και μία συσκευασία με δύο γραμμάρια κάνναβης, που είχε στην τσέπη του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 51χρονος είχε μεταβεί την Πέμπτη από περιοχή της Αττικής στην Αμαλιάδα, όπου και προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης με σκοπό να την μεταφέρει πίσω στην Αθήνα, μόνο που δεν πρόλαβε αφού τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί!

Σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας που του άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στην Ανάκριση. Ο συλληφθείς ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης