Η κεντρική παραλιακή οδός του Κατάκολου αλλάζει όψη μετά την ολοκλήρωση της επέκτασης του παραλιακού κρηπιδώματος κατά οκτώ μέτρα, την πλακόστρωση και προσεχώς με την εφαρμογή της νέας μελέτης για τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων και επαγγελματικών χώρων. Έως τα τέλη του μήνα θα έχουν μπει και οι τελευταίες πινελιές που θα καταστήσουν το Κατάκολο ακόμα πιο ελκυστικό χωρίς να χάνει το χαρακτήρα του γραφικού ψαροχωριού. Η εικόνα ακόμα και λίγο πριν απομακρυνθούν τα χωρίσματα του εργοταξίου, είναι εντυπωσιακή και θα βελτιωθεί περαιτέρω με την τοποθέτηση νέων στεγάστρων και της αλλαγής της χωροθέτησης, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του έτους.

Από την άλλη τα έργα στην επέκταση του προσήνεμου μόλου ολοκληρώθηκαν και απομένει σε αυτή τη φάση η υλοποίηση του τρίτου σκέλους του έργου που αφορά στην επέκταση του κεντρικού προβλήτα με πασσαλόμπηξη, που θα δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες για το δέσιμο των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο ακόμα έργα που θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές στο λιμάνι του Κατακόλου, είναι η παράκαμψη του Αγ. Ιωάννη, ένα οδικό έργο που θα βελτιώσει τους χρόνους προσέγγισης των τουριστικών λεωφορείων στην Ολυμπία και άλλους προορισμούς των εκδρομικών προγραμμάτων, καθώς επίσης και η ανάπλαση της χερσαίας ζώνης στο τμήμα που αφορά μπροστά από τα κτίρια του Λιμεναρχείου και του Λιμενικού Ταμείου.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης