Το πρόγραμμα «Second Home – Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι», υλοποιεί ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών. 

Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν χρειάζονται ένα πρόγραμμα για να τους παρακινήσει να δώσουν αυτό που εκείνοι δεν χρειάζονται, σε κάποιον που ίσως να το έχει ανάγκη. Αυτό έπραξαν και οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Όλυμπος» στην Κομοτηνή, οι οποίοι όταν έφτασε η στιγμή να αντικαταστήσουν τον εξοπλισμό στα δωμάτιά τους, προχώρησαν σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, που αξίζει να βρει μιμητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δώρισαν τον παλαιό εξοπλισμό τους, αποτελούμενο από κρεβάτια μέχρι ψυγεία, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, ώστε μέσω αυτών να γίνει η διανομή τους σε άπορες οικογένειες, που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα των υπηρεσιών.

Θυμίζουμε  ότι εκ μέρους του ξενοδοχείου είχαν δοθεί στο παρελθόν κρεβάτια και ψυγεία, ενώ  σύντομα θα δοθούν και τηλεοράσεις .Την πρωτοβουλία εξήρε και ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, με την πράξη των υπευθύνων του ξενοδοχείου να λαμβάνει τα εύσημα του συνόλου των δημοτικών συμβούλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: xronos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης