Συμπληρώνονται τρία χρόνια τον προσεχή Μάρτιο από το θάνατο της νεαρής πολίστριας του Ηλυσιακού, Κωνσταντίνας Αργυροπούλου-Κανακάκη. Η οικογένεια αντί δωρεάς ζητά να ενισχυθεί το Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι όπου μεγαλώνουν 21 παιδιά από 1 έως 17 ετών τα οποία απομακρύνθηκαν από την οικογένειά τους με εισαγγελική εντολή λόγω κακοποίησης ή παραμέλησης.

Η ανακοίνωση της οικογένειας: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Μάρτιο του 2022 συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον ξαφνικό και άδικο θάνατο της νεαρής πολίστριας του Ηλυσιακού Κωνσταντίνας Αργυροπούλου – Κανακάκη (αδελφή του διεθνούς πολίστα και Ολυμπιονίκη Στέλιου). Η οικογένεια αντί δωρεάς ζητά να ενισχυθεί το Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι όπου μεγαλώνουν 21 παιδιά από 1 έως 17 ετών τα οποία απομακρύνθηκαν από την οικογένειά τους με εισαγγελική εντολή λόγω κακοποίησης ή παραμέλησης.

Η οικονομική ενίσχυση μπορεί να γίνει έως το Σάββατο 5 Μαρτίου μέσω δωρεάς στην ιστοσελίδα:  https://2525support.gr/product/eis-mnimi-konstantinas-argyropoyloy-kanakaki/

Τα χρήματα θα πάνε στην ανακαίνιση του σπιτιού, στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας Κωνσταντίνας, που έφυγε από κοντά μας, σαν αυτές τις μέρες, στα 24 της χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης