Σε προκλητικές δηλώσεις που παραπέμπουν σε «ιαχές» προερχόμενες από τον ακροδεξιό χώρο προχώρησε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στον Δημήτρη Κουφοντίνα, προκαλώντας με την τοποθέτησή του αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής στην οποία βρισκόταν, όπως φυσικά και εκτός εκείνου. 

«Σε κάθε περίπτωση έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Στη  Λαμία τα “έχουνε παίξει” οι συνάδελφοι. Σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Είναι απίστευτο αυτό», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος συνέχισε σε παρόμοιο ύφος, αναφέροντας:

«Μου είναι αδιάφορο αν ο κύριος Κουφοντίνας είναι ζωντανός ή νεκρός, εγώ μιλάω για τους συναδέλφους μου, που πήγαν να κάψουν οι Κουφοντινόφιλοι. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω κι άλλο Μάτη, να μην κλάψω κι άλλο συνάδελφό μου».

Όταν δημοσιογράφος του πάνελ είπε στον συνδικαλιστή πως το να μιλάει για έναν άνθρωπο που είναι ακόμα ζωντανός χρησιμοποιώντας τη λέξη «σκήνωμα» είναι προσβλητικό, λέγοντας συγκεκριμένα πως «προσβάλλει πρωτίστως για εσάς, αν δεν το καταλαβαίνετε πρόβλημά σας», ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν το καταλαβαίνω και ναι είναι πρόβλημα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνδικαλιστής αστυνομικός απασχολεί την επικαιρότητα εξαιτίας απρεπών του δηλώσεων, καθώς παλιότερα ο κ. Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια αποκάλεσε «σκόνη» τους πρόσφυγες και «σκουπίδια» τους καταληψίες. 

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής κατά τη διάρκεια του οποίου ο κ. Μπαλάσκας έκανε τα προαναφερθέντα σχόλια, ανεβάζοντας ιδιαίτερα τους τόνους:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης