Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά την επίθεση από τον γιο της που δέχθηκε άτυχη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών στο Ληξούρι, μια επίθεση που έχει ως αποτέλεσμα η 52χρονη να χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο 23χρονος δράστης, ο οποίος πριν από λίγο συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ληξουρίου, είχε προκαλέσει μεγάλο καβγά σε μπαρ της πόλης που διασκέδασε λίγα λεπτά πριν πυροβολήσει την μητέρα του. Συγκεκριμένα είχε επιτεθεί σε συνομήλικό του και τον είχε τραυματίσει στο πρόσωπο, με συνέπεια να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγετικό όπλο με πρόθεση να πυροβολήσει τον τραυματισμένο συνομήλικό του. Η μητέρα του αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και προσπάθησε να τον εμποδίσει με τα τραγικά αποτελέσματα που γνωρίζουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 23χρονος αφού την πυροβόλησε μια ή δύο φορές (στο κεφάλι λένε οι πληροφορίες) βγήκε από το σπίτι, έσπασε την πόρτα του διπλανού σπιτιού, εισέβαλε μέσα και πυροβόλησε ξανά κατά του ένοικου του σπιτιού (φοιτητής του ΤΕΙ) χωρίς να τον τραυματίσει. Σε κατάσταση αμόκ βγήκε πάλι στον δρόμο, όπου πυροβόλησε ξανά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, μέχρι σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 περίπου όπου τον συνέλαβε η αστυνομία. Πλέον, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσπάθεια των γιατρών να σώσουν την άτυχη μητέρα του.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης