Άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών έπεσε καταμεσής του δρόμου του Λαγανά Ζακύνθου μετά το κλείσιμο των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης το βράδυ της Τρίτης. Αυτό το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βίαιων περιστατικών που σημειώνονται στην περιοχή, όχι μόνο το φετινό καλοκαίρι, όπως είναι γνωστό, αλλά διαχρονικά, θυμίζοντάς μας έτσι μια θλιβερή και καθόλου κολακευτική κατάσταση τόσο για τη χώρα μας, όσο βεβαίως και για τη συγκεκριμένη ομάδα τουριστών που επισκέπτονται την όμορφη Ζάκυνθο.

Μάλιστα, η ανομία και η παραβατικότητα ειδικά φέτος μεταφράζονται και σε πλήρη απειθαρχία στα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, γεγονός βεβαίως που μπορεί να προκαλέσει έξαρση των κρουσμάτων και σημαντικά υγειονομικά προβλήματα για τους τουρίστες αλλά και την τοπική κοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το zantereport, μια παρέα Βρετανών, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χτυπά βάναυσα με κλοτσιές στο σώμα και στο κεφάλι έναν συμπατριώτη τους αφήνοντάς τον αναίσθητο στο οδόστρωμα.

 

Πρόκειται για σκηνές οι οποίες είναι σχεδόν καθημερινές στον Λαγανά. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ένας τουρίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, συνεχίζεται ο μεταμεσονύχτιος συνωστισμός στην παραλία του Λαγανά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ της περιοχής. Οι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν τη διασκέδασή τους, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτα στην παραλία, την οποία και αφήνουν γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα, και κουτιά αναψυκτικών.

 

Οι Βρετανοί, οι οποίοι είναι παντελώς απείθαρχοι απέναντι στα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, καθώς σχεδόν κανείς τους δεν φορά μάσκα, όχι μόνο το βράδυ αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και επιμένουν να συνωστίζονται και να συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού, ούτε κατά τη διάρκεια των πτήσεων επιστροφής τους, όπως καταγγέλλεται από συμπατριώτες τους, είναι οι ίδιοι που όταν και αν διαγνωστούν στην πατρίδα τους ως θετικοί χρεώνουν με μεγάλη ευκολία τον ιό στη Ζάκυνθο και όχι στην ανευθυνότητά τους…

Πηγή: zantereport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης