Έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Σολομό Κορινθίας με θύμα έναν 52χρονο Ρομά.

Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει έως τώρα γνωστά από αστυνομικές πηγές και τον τοπικό Τύπο, ο 52χρονος και συνεργοί του από τα Εξαμίλια Κορινθίας πήγαν να κλέψουν κοτόπουλα από σπίτι στην περιοχή του Σολομού, όταν ο ιδιοκτήτης τούς αντιλήφθηκε και πυροβόλησε εναντίον τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά το περιστατικό, οι Ρομά μετέβησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και είπαν στους αστυνομικούς ότι από την ομάδα που είχε επιχειρήσει να μπει στον χώρο και να κλέψει έλειπε ένα άτομο.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, οι οποίες διήρκεσαν όλο το βράδυ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας όμως, κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε στο σημείο εντόπισε κηλίδες αίματος στο όχημα του 35χρονου ιδιοκτήτη.

Έπειτα από ανάκριση ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο και πως πέταξε το πτώμα του σε ένα λατομείο. 

Στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συμμετέχει και ο ίδιος ο διευθυντής αστυνομίας Κορινθίας Σπυρίδων Σκλάβος καθώς και το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε. Επίσης, κρατούμενα είναι και τα άτομα που επιχείρησαν να παραβιάσουν την ιδιοκτησία του 35χρονου και να κλέψουν. Μάλιστα, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, αφού ήταν σεσημασμένο για κλοπές και διαρρήξεις. 

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν φόβοι για αντίποινα από την πλευρά των Ρομά. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης