«Ραγίζει» καρδιές ο αποχαιρετισμός της αρραβωνιαστικιάς του Γιώργου, του νεαρού που δολοφονήθηκε μαζί με την αδερφή του στη Μακρινίτσα Πηλίου, από τον πρώην σύζυγο της δεύτερης.

Η συντετριμμένη κοπέλα δεν έχει λόγια να περιγράψει τον πόνο για την απώλεια του αγαπημένου της, τον οποίο, όπως λέει, θα έχει πάντοτε στην ψυχή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή γυναίκα ήταν μαζί με τον Γιώργο στην Πορταριά όταν ήχησε το μοιραίο τηλέφωνο. Η Κωνσταντίνα, η αδερφή του, τον καλούσε για βοήθεια. Ο Γιώργος έφυγε βιαστικός για να υπερασπιστεί την οικογένειά του και δεν ξαναγύρισε πίσω ποτέ.

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου Τσάπα αποχαιρετά τον σύντροφό της: «Κάθομαι και σκέφτομαι τι να γράψω… Είναι τόσα πολλά που τελικά φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα λόγια είναι τόσο περιττά και ο πόνος τεράστιος… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου και την αγκαλιά σου… Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου, αν και έχει γίνει χίλια κομμάτια… Έχεις παρέα την αδερφούλα σου τώρα. Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης