Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής αστυνομικοί στην περιοχή του Περιστερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεκρή είναι η 50χρονη μητέρα, ενώ ο 53χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο​

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι εισέβαλαν στις 02.05 σε διώροφη κατοικία μιας τετραμελούς οικογένειας, αλβανικής καταγωγής. Ειδικότερα, βάσει αστυνομικών πηγών,
δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην οικία της οικογένειας, στην οδό Ολύμπου και πυροβόλησαν στο κεφάλι τη γυναίκα, 50 ετών, καθώς και τον 53χρονο σύζυγό της. 

Νεκρή είναι η 50χρονη μητέρα, ενώ ο 53χρονος σύζυγός της, ο οποίος νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο, είναι κλινικά νεκρός. Κατά την είσοδο των δραστών στο σπίτι, ο 27χρονος γιος της οικογένειας (ΑμεΑ με κινητικά προβλήματα) ξύπνησε και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει, ένας εκ των ενόπλων τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στη γνάθο. Στο δωμάτιο βρισκόταν και η 17χρονη αδερφή του, η οποία ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί

Ο αριθμός των δραστών δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά τους. Προβληματισμό στις Αρχές προκαλεί το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της οικογένειας.

Το έργο της προανάκρισης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης