Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, 14:38
Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη
Δολοφονημένος βρέθηκε τα ξημερώματα 67χρονος συνταξιούχος υδραυλικός, πατέρας τριών παιδιών, στο σπίτι του στη συνοικία «Παράδεισος» της Κατερίνης, όπου διέμενε μόνος.

Ο 67χρονος έφερε 12 τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στο σπίτι δεν υπήρχαν ενδείξεις διάρρηξης.

Γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε δεχτεί κλήση για φλεγόμενο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι του 67χρονου και συγκεκριμένα στον οικισμό της Ανδρομάχης.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες διαπίστωσαν ότι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν ο άτυχος άνδρας και έτσι οδηγήθηκαν στο σπίτι του όπου τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιο του.


(H συνοικία όπου διεπράχθη το έγκλημα)

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος, Γιώτης Αθανασιάδης, ο οποίος γνώριζε το θύμα και αφού ενημερώθηκε από την αστυνομία προέβη στην εξής δήλωση:

Οι δηλώσεις του αντιδήμαρχου Κατερίνης:Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης. Η νεκροτομή-νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου θα πραγματοποιηθεί από ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο-φωτό: http://lefteria.blogspot.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, 14:55