Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας σε γνωστή αλυσίδα σούπερ-μαρκετ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το cityVoice.gr, ένας άνδρας εισέβαλλε στις 15.40 στο κατάστημα, και με την απειλή όπλου ζήτησε από την ταμεία να του δώσει τα χρήματα του ταμείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ταμίας στη θέα του όπλου και σε κατάσταση πανικού εγκατέλλειψε το σημείο, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε τελικά σε μια μηχανή και εξαφανίστηκε. Σημειώνεται ότι δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και κάνοντας χρήση του υλικού από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει γίνει η ταυτοποίηση του δράστη ο οποίος και αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Πρόκειται για έναν 43χρονο ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφoρίες από τις έρευνες των αρχών προέκυψε ότι το όπλο του δράστη ήταν ψεύτικο, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που σας μεταφέραμε που ήθελαν τον 43χρονο ως δράστη της απόπειρας. Οι αρχές προχώρησαν τελικά στην σύλληψη του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης