Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Μία άγρια δολοφονία με θύμα έναν 79χρονο άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια της συντρόφου του, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγωδία, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, είχε αρχίσει να προδιαγράφεται από το βράδυ της Τρίτης, όταν οι γείτονες του σπιτιού που βρίσκεται επί της οδού Σαχτούρη άρχισαν να ακούν έντονες φωνές που παρέπεμπαν σε καβγά. Οι φωνές δυνάμωναν και κάποια στιγμή σταμάτησαν. Όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε. Δυστυχώς, έκαναν λάθος.

Ο καβγάς συνεχίστηκε και το πρωί σημειώθηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αποκάλυψη της δολοφονίας έγινε όταν η κόρη του θύματος θέλησε να μιλήσει με τον πατέρα της τηλεφωνικά. Το τηλέφωνο χτυπούσε, ωστόσο εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι η κοπέλα επικοινώνησε με τις Αρχές και ζήτησε τη βοήθειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, άνοιξαν το σπίτι με τα κλειδιά της κόρης του θύματος και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο άνδρας βρισκόταν κοντά στο μπαλκόνι νεκρός, ενώ η δράστις σύντροφός του καθόταν στο διπλανό δωμάτιο και έμοιαζε να τα έχει χαμένα. «Δεν έλεγε τίποτα. Σαν να μην είχε καταλάβει τι είχε συμβεί» αναφέρουν σχετικά καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr.

Αργότερα ωστόσο, η δολοφόνος «λύγισε» ενώπιον των αστυνομικών και ομολόγησε την πράξη της. Όπως είπε, σκότωσε τον σύντροφό της γιατί ήταν βίαιος και τη χτυπούσε. «Πήρε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να μου κάνει κακό. Πάνω στην πάλη τού το πήρα και τον σκότωσα» φέρεται να υποστήριξε.

Από την αστυνομική έρευνα και τη συλλογή στοιχείων προέκυψε πως η γυναίκα με καταγωγή από τη Χιλή, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο είχε νοσηλευτεί για ψυχολογικά προβλήματα, μαχαίρωσε επανειλημμένως τον σύντροφό της και εν συνεχεία τον χτύπησε στο κεφάλι με μία γλάστρα. Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στο στόμα του θύματος βρέθηκαν πλαστικά μανταλάκια, τα οποία, όπως φαίνεται, είχε τοποθετήσει η δράστις προκειμένου να του κόψει την αναπνοή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης