Άγνωστος φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Εξαρχείων, σύμφωνα με καταγγελία σε ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο άγνωστος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο δέντρο χρησιμοποιώντας αναπτήρα. Ωστόσο, καταστηματάρχες της περιοχής έτρεξαν και έσβησαν την πυρκαγιά, περιορίζοντας τις ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι έχουν αφαιρέσει τη φάτνη που βρισκόταν στη βάση του δέντρου και στη θέση της έχουν τοποθετήσει σκουπίδια. Επίσης, έχουν ξηλωθεί τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, που είχαν τοποθετηθεί σε κορμούς δέντρων και κολώνες.

Αναλυτικά, η καταγγελία μέσω Facebook:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένας ερασιτέχνης Νέρων φούντωσε με έναν αναπτήρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων, έτρεξαν καταστηματάρχες το έσβησαν. Στέκει τώρα ελαφρώς καψαλισμένο, αντί φάτνης στη βάση του έχουν συγκεντρωθεί σκουπίδια – τα φωτάκια που είχαν τοποθετηθεί σε κορμούς δέντρων και κολόνες φυσικά ξηλώθηκαν ήδη. Η φωτογραφία ελήφθη πριν από λίγο υπό τους ήχους μιας δυσοίωνης άγνωστης μουσικής που ξερνούσε ένα ογκώδες μηχάνημα, θα έλεγα κασετόφωνο, αλλά μάλλον θα μελαγχολήσω με την ηλικία μου…»

Πηγή φωτογραφίας: social media

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης