Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, καθώς πατέρας τεσσάρων παιδιών, βίαζε τη 12χρονη κόρη του από τα 7 της χρόνια και χτυπούσε τη γυναίκα του, στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν στις 27 Σεπτεμβρίου μια γυναίκα από τη Ιράκ, υπέβαλλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας για ενδοοικογενειακή βία στο Μπαγκλαντεσιανό σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστήριξε η μητέρα των τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εδώ και χρόνια ο 40χρονος Μπαγκλαντεσιανός τη δέρνει, την βρίζει και την εκφοβίζει ότι θα την «τελειώσει», ενώ την ίδια σκληρή συμπεριφορά επιδεικνύει και απέναντι στη μεγαλύτερη κόρη τους, η οποία είναι 12 ετών. 

Στον 40χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα να μην πηγαίνει στο σπίτι της όπου διέμενε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της.

Το κοριτσάκι, την επόμενη ημέρα εξομολογήθηκε στην μητέρα της ότι φοβάται τον πατέρα της, ενώ της είπε ότι τώρα που έφυγε από το σπίτι μπορεί να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος δράστης αθέτησε τον περιορισμό και ξαναπήγε στο σπίτι στις 29 Σεπτεμβρίου ασκώντας βία, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον καταγγείλει ξανά.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψή του για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί.

Τον φάκελο της υπόθεσης χειρίζεται η Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο 40χρονος κρατείται και θα παρουσιαστεί αύριο στον ανακριτή.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης