Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και φωτογραφίες του παιδεραστή που προσπαθούσε να ασελγήσει εις βάρος ανήλικου παιδιού σε πάρκο της Καλλιθέας.

Πρόκειται για τον 34χρονο Νικόλαο Μόλη, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12/01/1981. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας κάτω των 14 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο Μόλης είχε αποφυλακιστεί το 2014, με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που ίσχυαν τότε για όσους εκτίσουν τα 3/5 της ποινής τους.

Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί εις βάρος του η αποπλάνηση τριών παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών. Ο 34χρονος αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί και στο Αιγηνήτειο πριν συλληφθεί για ληστείες κλοπές και μια ασέλγεια.

Μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Γρεβενών το 2014, τριγυρνούσε στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου και ασελγούσε σε παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η αστυνομία παρακαλεί όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τον δράστη να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας να διασφαλίζονται όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης