Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Γιος επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας καυσίμων είναι ο οδηγός που το απόγευμα της Τρίτης παρέσυρε και σκότωσε έναν πεζό που περπατούσε σε πεζοδρόμιο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 23χρονος A.K., ενώ εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα, επιχείρησε να αποφύγει όχημα που είχε ακινητοποιηθεί στον ερυθρό σηματοδότη.

Κατά τον ελιγμό που πραγματοποίησε, ο νεαρός γόνος έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να «καβαλήσει» το πεζοδρόμιο, παρασύροντας ό,τι βρισκόταν στο διάβα του.

Ο 23χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βαθμό πλημμελήματος, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, έως ότου δικαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά κατά την πρόσκρουση, ενώ αμέσως μετά από το τροχαίο ατύχημα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πατέρας του 23χρονου, Σ.Κ., ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίων βενζίνης με συμμετοχή σε εταιρείες πετρελαιοειδών, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τη δημοσιότητα, λόγω της εμπλοκής του σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων, ενώ το όνομά του έχει φιγουράρει και στη λίστα των μελών του παραδικαστικού κυκλώματος.

Φωτογραφίες του 23χρονου:

Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης