Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 23χρονου, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης, στην περιοχή της Νεάπολης, και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τέσσερα άτομα δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος προέβαινε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με την 45χρονη μητέρα του και τον 54χρονο σύντροφό της, εν γνώσει τους, καθώς και εν γνώσει της μητέρας της ανήλικης, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Πρόκειται για τον Σαββουλίδη Αλέξανδρο του Γρηγορίου και της Ευθυμίας που γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 10-08-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης