Την ώρα που σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από το άμεσο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές, η αδελφή της ξεσπά στα social media με πολύ ασυνήθιστο τρόπο. Χαρακτηρίζει τον πατέρα της «τέρας» και εξηγεί πως τα τελευταία χρόνια η 32χρονη πλήρωνε αγόγγυστα τα χρέη του. 

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Facebook ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και καταγγέλλει τη συμπεριφορά του γονιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος πατέρας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό την Πέμπτη, άφησε να εννοηθεί πως η δολοφονία της κόρης του εδράζεται στο επαγγελματικό της περιβάλλον, καθώς ήταν ελεγκτής της Α’ ΔΟΥ Πειραιά. Μάλιστα, επεσήμανε, για να διαψευστεί αμέσως μετά από τις αστυνομικές αρχές, πως η 32χρονη διαχειριζόταν ακόμη και υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ. Όμως, οι διωκτικές αρχές εξαρχής αμφισβήτησαν τα λόγια του, καταλήγοντας πως η επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος δεν δικαιολογούσε μία τέτοια εκδοχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι η κοπέλα διέθετε ασφάλεια ζωής και πως σε περίπτωση θανάτου της η αποζημίωση θα περιήρχετο στην οικογένεια.

Ο ιατροδικαστής, άλλωστε, εξαρχής ξεκαθάρισε πως οι 14 μαχαιριές που κατάφερε ο δολοφόνος στο θύμα δείχνουν μένος και οργή, και πάντως δεν παραπέμπουν σε δολοφονία για ληστεία ή κάτι ανάλογο. Κατά τον ιατροδικαστή και τις στατιστικές του Εγκληματολογικού, μία τέτοια δολοφονία παραπέμπει είτε σε ερωτικό πάθος είτε απλώς σε εκδίκηση.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης