Άφωνη η Αγία Βαρβάρα από την φρίκη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, 08:30
Άφωνη η Αγία Βαρβάρα από την φρίκη
Από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας του μικρού κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δήλωσε την εξαφάνισή του οι Αρχές αλλά και οι γείτονες υποψιάστηκαν πως αυτή η υπόθεση θα είχε πολύ άσχημη κατάληξη.

Είναι ενδεικτικό ότι οι δημοτικές αρχές έδωσαν εντολή εξαρχής να μην αδειάσει κανένας κάδος σκουπιδιών στην περιοχή. Τα συνεργεία δε του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά και ίδια η ΕΛΑΣ άρχισε από το πρώτο λεπτό να χτενίζει όλη την Αγία Βαρβάρα στα σημεία που υπάρχου κάδοι.

Ήταν ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί, σε όλη της τη διάσταση, η φρίκη.


Στον κύκλο ο κάδος όπου βρέθηκε νεκρή η εξάχρονη

Η σορός του κοριτσιού βρέθηκε τελικά, από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, μέσα σε μαύρη σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, περίπου 200 μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.Νωρίτερα, ο 61χρονος πατέρας, Γιάννης Εικοσπεντάκης κατά την ανάκριση είχε ομολογήσει και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης.

Συγγενικό πρόσωπο της οικογενείας μιλώντας στο zougla.gr υποστήριξε ότι οι πληροφορίες που ανέφεραν πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα δεν ευσταθούν.

Tι προηγήθηκε

Μυστήριο κάλυπτε την εξαφάνιση ενός 6χρονου παιδιού στην Αγία Βαρβάρα από το πρωί της Πέμπτης. Ο πατέρας της, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, πέφτοντας όμως σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεσή του.


Το σπίτι στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 84, στην Αγία Βαρβάρα

Στην αρχή ανέφερε ότι απουσίασε για λίγα λεπτά, προκειμένου να πάει τον δίδυμο αδερφό της 6χρονης στο σχολείο, και επιστρέφοντας διαπίστωστε ότι η κόρη του απουσιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανέφερε ότι εντόπισε στο σπίτι σημάδια διάρρηξης. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο πατέρας ανέφερε ότι όλα έγιναν όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πετάξει τα απορρίμματα στον πλησιέστερο κάδο.

Υπήρχε και μια τρίτη εκδοχή, η επικρατούσα, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας κατέθεσε ότι κοιμόταν βαριά, λόγω της χρήσης υπνωτικών χαπιών, και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι το παιδί του απουσίαζε!

Ο πατέρας είχε ενημερώσει από προχθές το σχολείο ότι δεν θα πήγαινε η κόρη του, διότι η σύζυγός του σήμερα θα έκανε εγχείρηση χολής.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, 08:42