Φωτογραφίες – Video: Χάρης Γκίκας

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, λόγω της εξόδου των Αθηναίων για το Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Τροχαία, από το ύψος των διοδίων Ρουπακίου της Αττικής οδού, στη Μαγούλα, αρχίζει το πρόβλημα προς Κόρινθο και συνεχίζεται και στην εθνική οδό μέχρι και την Κακιά Σκάλα.

Μικρή ανάσχεση παρατηρείται στα διόδια της Ελευσίνας, όπου λειτουργούν 25 ταμεία στο ρεύμα εξόδου για τη διευκόλυνση όσων αποχωρούν από την πρωτεύουσα.

Video από τα διόδια Ελευσίνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Φωτογραφίες από τα διόδια Ελευσίνας

 

Αυξημένη, αλλά με σταθερή ροή, είναι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου παρατηρείται ανάσχεση περίπου 100 μέτρων στα διόδια Αφιδνών.

Από το πρωί σήμερα και μέχρι τις 10.00 πέρασαν περίπου 24.000 αυτοκίνητα από την Αθηνών-Κορίνθου και περίπου 15.000 από την Αθηνών-Λαμίας.

Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί στους δρόμους, ενώ η κίνηση των φορτηγών οχημάτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου απαγορεύεται στα εθνικά δίκτυα μέχρι τις 16.00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης