Αυξάνεται δυστυχώς ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού, καθώς όπως έγινε γνωστό, το πρωί του Σαββάτου άλλοι έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα Γενικά Νοσοκομεία του Βόλου και της Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-thessalia.gr, τα ξημερώματα έχασαν τη μάχη με τον κορoνοϊό τρεις άνθρωποι ηλικίας 70, 87 και 98 ετών. Το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου μετρά συνολικά 52 νεκρούς από κορoνοϊό μέσα σε ένα σχεδόν μήνα. Το κρισιμότερο  διάστημα για τη Μαγνησία ήταν από 12 έως 18 Νοεμβρίου όπου η θετικότητα των κρουσμάτων στους ελέγχους των δειγμάτων άγγιξε το 44,76% (στα 391 τα 175 ήταν θετικά) και ακολούθησε η εβδομάδα 19 με 25 Νοεμβρίου με τη θετικότητα στο 42,23% των δειγμάτων (στα 384 τα 166 θετικά). Την εβδομάδα 5 εως 11 Νοεμβρίου η θετικότητα στα δείγματα κυμάνθηκε στο 30,19%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άλλοι τρείς ασθενείς έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό, την Παρασκευή, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ έγιναν τέσσερις νέες εισαγωγές και δόθηκαν έξι εξιτήρια.

Πρόκειται για έναν άνδρα 58 ετών από την Δράμα ο οποίος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 18 Νοεμβρίου και κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας, για έναν άνδρα 78 ετών από την Ξάνθη ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25 Νοεμβρίου και κατέληξε στη κλινική covid-19 καθώς και έναν υπερήλικα 92 χρόνων από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25 Νοεμβρίου και κατέληξε στη κλινική covid-19.

Συνολικά από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχουν καταγραφεί 67 θάνατοι. Με αυτά τα δεδομένα σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 92 ασθενείς ,εκ των οποίων 69 είναι στις κλινικές covid-19, 20 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και 3 στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων(ΜΕΛ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης