Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Με υπευθυνότητα συμπεριφέθηκαν οι πολίτες και τη Δευτέρα του Πάσχα καθώς απέφυγαν να «συναθροιστούν» στις ακτές της Αττικής. Και σήμερα, οι Έλληνες πειθάρχησαν στα αυστηρά μέτρα και τις συστάσεις των αρχών, ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να βρεθούν στις παραλίες κάνοντας μία βόλτα ή ακόμα και μία γρήγορη βουτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες με κόσμο από την παραλία της Βουλιαγμένης που είδαν το φως της δημοσιότητας και ανάγκασαν την κυβέρνηση να κλείσει όλες τις παραλίες, ανήκουν πια στο παρελθόν.

Έρημοι είναι και οι δρόμοι της Αττικής, συγκεκριμένα στη Λ. Ποσειδώνος και κατά μήκος της παραλίας μέχρι το Λαγονήσι, όπου ελάχιστοι κάτοικοι μετακινήθηκαν όπως αποτυπώνεται στο φακό του zougla.gr.

Οι κάτοικοι που αποφάσισαν να βγουν για να περπατήσουν κάνοντας χρήση την επιλογή 6, είναι λίγοι και κρατούν μεταξύ τους τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφενός η ανάγκη όλων μας να μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων προκειμένου να προχωρήσει η κυβέρνηση σε σταδιακή χαλάρωση των μέτρων και αφετέρου τα «τσουχτερά» πρόστιμα καθώς μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, η άσκοπη μετακίνηση επιβάλλει πρόστιμο 300 ευρώ, ανάγκασε τον κόσμο να συμμορφωθεί και να κάνει πράξη το «»Μένουμε Σπίτι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης