Στο παιχνίδι που έπαιζε μετά μανίας ο 20χρονος Νικόλας Θεοδωρίδης στρέφονται όλες οι έρευνες για να βρεθεί η άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στα ίχνη του.

Ο πατέρας του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κάνει έκκληση να δώσει ένα σημείο ζωής. «Όπου και να είσαι παιδί μου να μας ενηρώσεις έστω κάποιον γνωστό ότι είσαι καλά» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πενήντα πέντε μέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του Νικόλα και ο πατέρας δεν έχει καθόλου νέα από το παιδί του. Το μυαλό του πηγαίνει στο κακό.

Πλέον οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνισή του εστιάζονται σε διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής που έπαιζε ο 20χρονος.

Η οικογένειά του θεωρεί ότι επιτήδειοι παγίδεψαν το παιδί τους μέσα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι και τον παρέσυραν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπαιζε πολλές ώρες με αυτό το παιχνίδι, όχι ότι φταίει αυτό μόνο αλλά μιλούσε με άλλους που μπορεί να του έκαναν κακό» δήλωσε ο πατέρας του 20χρονου. 

Τη Δευτέρα ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Νικόλα, που έχει εξαφανιστεί στη Δανία. Οι Αρχές πιστεύουν ότι οι τελευταίες συνομιλίες του θα διαλευκάνουν την εξαφάνιση του. Θα γίνει και άρση τραπεζικού απορρήτου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης