Μεγαλώνει η αγωνία για την 19χρονη Αρτέμιδα, καθώς μία εβδομάδα έχει περάσει από την εξαφάνισή της στο Κορωπί, χωρίς να υπάρχουν ίχνη της. 

Ο αδελφός της κοπέλας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Άρτεμις βρίσκεται σε κίνδυνο. «Θα μας είχε καλέσει, θα απαντούσε σε κάποιο μήνυμα εδώ και μία εβδομάδα» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαρτυρίες που την ήθελαν να κινείται στην περιοχή του κέντρου και της Ομονοίας, μπορεί και να μην ευσταθούν, καθώς όπως είπε ο αδελφός της 19χρονης, ο ίδιος προσέγγισε μία μάρτυρα που υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι έξω από κατάστημα και του περιέγραψε πως φορούσε γυαλιά μυωπίας. Όμως η Άρτεμις δε φορά γυαλιά μυωπίας. «Μπορεί ο κόσμος να μπερδεύεται με την εμφάνισή της και να μας μπερδεύει κι εμάς» σημείωσε ο Άρης Βασίλης. 

Ο αδελφός της κοπέλας έκανε έκκληση ώστε να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση, καθώς στο κέντρο της Αθήνας ζήτησαν φωτογραφία της όταν τούς ρώτησε για τη 19χρονη, ενώ σημείωσε πως το ΑΤ Κορωπίου έχει βοηθήσει πολύ την οικογένεια. «Μπορεί η Άρτεμις να περάσει από εκεί και να μην την αναγνωρίσουν» διευκρίνισε. 

Ο πατέρας της κοπέλας αιτήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς υπάρχει κίνδυνος ζωής, ενώ όπως είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δεν έχει ενεργοποιηθεί το κινητό της, ούτε έχει γίνει κάποια κίνηση στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης