Μία οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση-μυστήριο του 11χρονου Διονύση από το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» όπου νοσηλευόταν μέχρι την Κυριακή, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του.

Τα πάντα ξεκίνησαν στις 4 Αυγούστου, στον καταυλισμό των ρομά, στον Κόρυβο Γαστούνης Ηλείας που διέμενε ο μικρός Διονύσης, υπό την κηδεμονία του παππού και της γιαγιάς του, καθώς η μητέρα του κρατείται στις φυλακές της Θήβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποια στιγμή, ο ανήλικος διέφυγε της προσοχής των κηδεμόνων του και μπήκε στο αγροτικό του θείου του, όπου άρχισε να παίζει, με αποτέλεσμα να λύσει το χειρόφρενο.

Το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται αναπτύσσοντας ταχύτητα, με την τρελή του πορεία να σταματά αφού προηγουμένως είχε παρασύρει και τραυματίσει θανάσιμα ένα κοριτσάκι 14ων μηνών, εξαδέλφη του 11χρονου.

Τόσο ο ανήλικος, όσο και ο παππούς του συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αντίστοιχα, με τον μικρό Διονύση να μεταφέρεται στις 7 Αυγούστου για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία», για κοινωνικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, την Κυριακή, ο 11χρονος εξαφανίστηκε, με τις αρχές να εικάζουν ότι κατάφερε να αποδράσει από το νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν το ενδεχόμενο της απαγωγής από συγγενείς του άτυχου βρέφους για λόγους αντεκδίκησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης