Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την υπόθεση των ανθρώπινων οστών που εντοπίστηκαν στο Σούνιο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τα ευρύματα άμεσα μεταφέθηκαν στα εργαστήρια του εγκληματολογικού και η ΕΛ.ΑΣ. περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης.  Παράλληλα, η αστυνομία έχει ανοίξει όλους τους φακέλους των εξαφανισμένων ανθρώπων, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν στην ευρύτερη περιοχή τα τελευταία χρόνια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα οστά φέρεται να ανήκουν σε γυναίκα καθώς μέσα στο σάκο βρέθηκαν υπολείμματα από γυναικεία ρούχα, ενώ εκτιμάται πως είναι τουλάχιστον 5ετίας.

Επίσης, στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο πιστωτικές κάρτες με ανδρικό όνομα κατόχου, ωστόσο φέρεται να συνδέονται τα δύο περιστατικά.

Το κρανίο φέρει τρύπα από σφαίρα


Ο κ. Ηλίας Κατσάρος, ο οποίος βρήκε τα ανθρώπινα οστά στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής. Όπως δήλωσε η βαλίτσα πετάχτηκε από ύψος τουλάχιστον 20 μέτρων μέσα σε πηγάδι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κρανίο φέρει μια εμφανή τρύπα και πιθανότατα η γυναίκα να είχε πυροβοληθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης