Προκλητικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο 52χρονος ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε ότι βίαζε την 22χρονη αλλά ισχυρίστηκε, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους ότι με τη θέλησή της πήγε σπίτι του. Απέδωσε μάλιστα το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του στο ….”φετίχ” της.

​Ο 52χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή
Νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι είχε σχέση με την κοπέλα και επικαλέστηκε το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του. Όταν ρωτήθηκε ωστόσο πως εξηγεί το ότι την άσχημη κατάσταση της 22χρονης η οποία έκλαιγε μπροστά στους αστυνομικούς, απάντησε: “Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

-Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο 52χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα.

Το χρονικό της φρίκης

Η 20χρονη φοιτήτρια είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στου Ζωγράφου, με τους γονείς της να αδυνατούν να την εντοπίσουν και να δηλώνουν την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Το μεσημέρι της Πέμπτης οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στο υπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Όθωνος στη Δάφνη.

Όταν χτύπησαν την πόρτα, εμφανίστηκε ο 52χρονος. Μέσα από το σπίτι ακουγόταν δυνατή μουσική. Στο αίτημα των αστυνομικών να εισέλθουν στο διαμέρισμα για μια σύντομη έρευνα, ο δράστης αρνήθηκε και έκλεισε την πόρτα. Η συμπεριφορά του κρίθηκε ύποπτη. Όταν, ύστερα από λίγο, ακούστηκαν γυναικείες στριγκλιές, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλες και βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Το θύμα ήταν δεμένο χειροπόδαρα με ιμάντες και είχε μαύρη μάσκα στο πρόσωπο. Φορούσε ελάχιστα ρούχα. Το σώμα της κοπέλας έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης (αίματα στο κεφάλι). Η νεαρή βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης