Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός στην Θήβα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο άτομα στη Βοιωτία, με τις κατηγορίες της εισαγωγής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν συνολικά 2 κιλά συνθετικής ναρκωτικής ουσίας, σε κρυσταλλική μορφή, με διεγερτικές ιδιότητες. Τα ναρκωτικά ήταν μέσα σε ένα δέμα, το οποίο εισήχθη στην Ελλάδα αεροπορικώς, από χώρα το εξωτερικού, με τελικό παραλήπτη ένα άτομο σε περιοχή της Βοιωτίας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, με συνεπιβάτη τον 73χρονο Έλληνα, και ιδιοκτήτη του οχήματος, στάθμευσε σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών, όπου ο 52χρονος αναζήτησε και παρέλαβε το δέμα. Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη τόσο ο 52χρονος, κατά την έξοδο του από το κατάστημα, όσο και ο 73χρονος που τον ανέμενε στο αυτοκίονητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το ΙΧ αυτοκίνητο. Την προανάκριση, για την υπόθεση, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης