Στη σύλληψη ενός 23χρονου άνδρα που κατηγορείται για βιασμό κοπέλας ξένης καταγωγής, η οποία βρισκόταν για διακοπές στα Χανιά, προχώρησε η Αστυνομία, ενώ αναζητείται και ένας 19χρονος.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στα Χανιά. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών και όταν οι κοπέλες έφυγαν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν. Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα, ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν, ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα, όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Τα δύο άτομα έφυγαν και η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, η οποία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ταυτοποίησε τους δύο Κρητικούς και μάλιστα συνέλαβε τον έναν, τον 23χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί στις Aρχές και ο 19χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης