Φωτογραφία στην οποία διακρίνονται χτυπήματα στο πρόσωπό της έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή  food blogger Στεφανία Τζαφέρη, η οποία ζει στην Κρήτη. Όπως φαίνεται σε αυτή, το δεξί της μάτι έχει μελανιάσει και έχει πρηστεί.

«Έτσι για να υπάρχει», έγραψε στην ανάρτησή της στο Twitter, χωρίς να διευκρινίσει πώς προκλήθηκε ο τραυματισμός της. Εν τέλει, η food blogger πήγε στην αστυνομία, ενώ είπε και στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σχετικές αναρτήσεις της Στεφανίας Τζαφέρη:

 

Η σκληρή εικόνα των χτυπημάτων προκάλεσε την αντίδραση του αστυνομικού τμήματος Αγίου Νικολάου. Παρά την αρχική άρνηση της να καταθέσει οι αστυνομικοί την έπεισαν καθώς ήθελαν να μην υπάρχει καμία «σκιά» στην περίπτωση της γνωστής food blogger. Μάλιστα, δεν πείστηκαν ούτε όταν τους είπε ότι δεν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού αλλά τα χτυπήματα ήταν μετά από πτώση που είχε. «Επειδή έχουν υπάρξει περιστατικά που τα θύματα φοβούνται να αποκαλύψουν τι τους έχει συμβεί, επιμείναμε πάρα πολύ» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αλλά και στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, όπου το ιατρικό προσωπικό είναι πιο εξειδικευμένο, λόγω της κακής κατάστασης του ματιού της.  

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από το περιβάλλον της νεαρής η οποία εξετάστηκε και από ψυχολόγο. Για όλες τις κινήσεις ενημερωνόταν ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος αποφάσισε ότι δεν υπήρχε κάποιο αδίκημα το οποίο είχε διαπραχθεί σε βάρος της. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης