Θύμα απατεώνων έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του prismanews.gr, τρεις επιτήδιοι δράστες, δυο ενήλικοι και ένας ανήλικας, εμφανίστηκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και αφού συστήθηκαν ως φίλοι του γιου της, (ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας), της ζήτησαν χρηματικό ποσο με το πρόσχημα οτι είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα αρχικά απόρρησε για το γεγονός μιας και δεν ήξερε οτι ειχε μπει στο νοσοκομείο ωστόσο στην συνέχεια τους πίστεψε και τους έδωσε 100 ευρώ. Οι δράστες ανικανοποίητοι απο το ύψος των χρημάτων και αφού ειδαν που φύλαγε η γυναίκα το πορτοφόλι της, αποσπώντας της την προσοχή αφαίρεσαν ακόμα περισσότερα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα της ζήτησαν απο το φαγητό που μαγείρευε για το ανήλικο παιδί που είχαν μαζί τους, το αποίο με χαρά τους παρείχε, ενώ δεν δίστασαν μετά το γεύμα να ζητήσουν και καφέ.

Η γυναίκα ανυποψίαστη, άφησε τους άγνωστους «φίλους» του γιου της μόνους στο χώρο για να τα ετοιμάσει. Μάταια όμως καθώς όταν επέστρεψε με τους καφέδες και τα κεράσματα, τα τρία άτομα είχαν εξαφανιστεί μαζί με 600 ευρώ επιπλέον.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης