Εξακολουθεί να αναζητείται ο δράστης του βάναυσου βασανισμού του σκύλου του, στα Κουνουπιδιανά, στα Χανιά.

Η αστυνομία τον αναζητά, αφού τα στοιχεία του είναι γνωστά με την απάνθρωπη αυτή πράξη του να προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και θύελλα αντιδράσεων στις φιλοζωικές οργανώσεις καθώς και στους απλούς πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για τον Χ.Α., είναι 55 ετών, και είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου, τον οποίο κρέμασε σε ένα δέντρο και κατόπιν τον ευνούχισε.

Ειδικότερα, ο άνδρας έδεσε και κρέμασε το ζώο του και του έκοψε τους όρχεις με τανάλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας περαστικός άκουσε τα κλάματα του σκύλου και μετέφερε το άτυχο ζώο, αιμόφυρτο και με τρομερούς πόνους, στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

«Τα ουρλιαχτά άκουσε Γερμανός ή Άγγλος τουρίστας, αυτός ξεκρέμασε σε κατάσταση σοκ το σκυλί και το πήγε στον κτηνίατρο» δήλωσε η πρόεδρος του Πανελλήνιου Φιλοζωικού Συλλόγου, Νατάσσα Μπομπολάκη.

Ο σκύλος ήταν σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα, ενώ εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ευτυχώς, ο 55χρονος δεν κατάφερε να κόψει εντελώς τους όρχεις του ζώου, αλλά να το τραυματίσει σοβαρά προκαλώντας του βαθιά πληγή.

Ο άνδρας που κακοποίησε το άτυχο ζώο, μετά την αποτρόπαια πράξη του, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Ευτυχώς το σκυλί έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον αναζητούνται φιλοξενία και υιοθεσία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό.

Ο άνδρας που κρέμασε έναν σκύλο και στη συνέχεια προσπάθησε να ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα αναζητείται από τις αρχές.

Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι το ζώο στο κεφάλι του φέρει σημάδια πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο ιδιοκτήτης του, που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Φιλοζωικές οργανώσεις προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από τη δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο δράστης, ενώ το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν μπροστά στο σπίτι του.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης