Χείρα βοηθείας σε περίπου 1.400 άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού τείνει ο δήμος Θεσσαλονίκης ενόψει του Πάσχα.

Την Κυριακή του Πάσχα ο κεντρικός δήμος θα στρώσει το καθιερωμένο γιορτινό τραπέζι για περίπου 700 απόρους στο άλσος της Νέας Ελβετίας. Παράλληλα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα επιπλέον 700 άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα διευκολυνθούν, ώστε να στρώσουν το δικό τους πασχαλινό τραπέζι, καθώς θα τους προσφερθούν πακέτα με τα αναγκαία τρόφιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γνωστοποίησε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρος Λεκάκης, η διανομή των πακέτων θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη για όλες τις περιοχές του δήμου με εξαίρεση την Τούμπα, όπου οι συσκευασίες με τα τρόφιμα θα προσφερθούν στους δικαιούχους τη Μεγάλη Πέμπτη.

Τα πακέτα των τροφίμων σύμφωνα με τον κ. Λεκάκη θα διανεμηθούν μέσω των κατά τόπους δημοτικών κοινοτήτων. Μόνον όσοι προέρχονται από την περιοχή της δεύτερης δημοτικής κοινότητας θα παραλάβουν τα πακέτα από το κτίριο όπου στεγάζεται η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

Πηγή: εφημερίδα «Μακεδονία»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης