Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 15χρονης Μαρίας από τη Θεσσαλονίκη.

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης στις 09.01.2023 και στις 11.01.2023 “Το Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ίσως συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία βρέθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μαρία Μ. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αγνοείται η 16χρονη φίλη της

Στις 09.01.2023 το πρωί, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Έλενα Κ. 16 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Έλενα Κ. έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε μια μαύρη Nike φούτερ, ένα μαύρο κολάν και λευκά Nike Air Force αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης