Τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση, από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, καθώς και στάσεις εργασίας, σήμερα και αύριο, από τις 09:00 ως τις 11:00 και από τις 12:00 ως τις 14:00, αποφάσισε το Σωματείο Ταχυδρόμων Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την «έλλειψη σχεδιασμού» για το μέλλον της επιχείρησης και για κινήσεις «συρρίκνωσης» και «απαξίωσης» των ΕΛΤΑ.

Η απόφαση για τις κινητοποιήσεις αφορά τον χώρο ευθύνης του σωματείου, σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς, ενώ έχει προβλεφθεί λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 14 Φεβρουάριου έφυγαν από τη δουλειά 1.200 εργαζόμενοι πανελλαδικά. Το ταχυδρομείο σήμερα με φόρτο εργασίας έχει 1.200 εργαζόμενους λιγότερους. Η διανομή μαραζώνει. Καταστήματα κλείνουν και το δίκτυό μας, που είναι μοναδικό, συρρικνώνεται» ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΘ ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Βαβίτσας.

«Από την περασμένη Δευτέρα δεν μπορούμε να έχουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης, ειδικά των ευπαθών ομάδων. Η διαμαρτυρία μας γίνεται για να μπορέσουμε να υπάρχουμε και να τους εξυπηρετούμε. Μπορούμε να σηκώσουμε δύσκολες αποφάσεις, το έχουμε αποδείξει, αλλά να υπάρχει σχεδιασμός για αναπτυξιακή προοπτική, όχι συρρίκνωση» σημείωσε ο κ. Βαβίτσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης