Την Τρίτη θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους οι συμβασιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν εδώ και μερικές μέρες. Οι συμβασιούχοι βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάστηκε η κύρια αγωγή 500 συναδέλφων τους, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν.

«Η απόφαση για την αγωγή θα εκδοθεί σε τέσσερις- πέντε μήνες και στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από τους δικηγόρους η έκδοση προσωρινής διαταγής, ώστε οι συμβασιούχοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους» τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης Κλεοπάτρα Χοροζίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Από την πλευρά της, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Σοφία Εξαδακτύλου, ανέφερε ότι «η προσωρινή διαταγή τελικά δεν δόθηκε». «Παραμένουμε άνεργοι. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Την Τρίτη θα κάνουμε εκ νέου γενική συνέλευση για να τα βάλουμε κάτω, να συζητήσουμε και να δρομολογήσουμε τις κινήσεις μας από εδώ και πέρα» πρόσθεσε.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των συμβασιούχων έξω από το κτίριο του υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ενώ απομακρύνθηκαν και οι σκηνές που είχαν στηθεί εκεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης