Στη σύλληψη 31χρονου ξένης καταγωγής, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά μεταναστών με επιβατικό όχημα, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα της διακίνησης έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων) Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας και έγινε η σύλληψη του 31χρονου, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά τρεις μετανάστες, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης