Κάθε βράδυ φαίνεται ίδιο στο ΑΠΘ, με τα κορωνοπάρτι να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο, παρά τις δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις λόγω της δυνατής μουσικής, αλλά και της αστυνομικής επιχείρησης που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου.

Εκατοντάδες άτομα για ακόμη μία φορά, αφού έκλεισαν τα καταστήματα της εστίασης, μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ, αφού πλέον θεωρείται ως το «after» της διασκέδασης, ενώ κρατούσαν άφθονο αλκοόλ, και συμμετείχαν σε ένα ακόμη πάρτι στη Φιλοσοφική Σχολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το απίστευτο είναι πως γνωστοί trappers και rappers της Θεσσαλονίκης, γυρίζουν ακόμη και μουσικά video clip εντός του πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, το βράδυ του Σαββάτου, βρισκόταν στον χώρο γνωστός trapper, ο οποίος μαζί με το απαραίτητο συνεργείο, γύριζε το video clip του νέου του κομματιού.

Υπενθυμίζεται πως αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να μην εισέλθουν άτομα στο ΑΠΘ, με σκοπό να μην διεξαχθεί νέο πάρτι. Από νωρίς το απόγευμα, περιμετρικά του πανεπιστημίου, υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν εμπόδισε τους νεαρούς να διασκεδάσουν μετά τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία, λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας, πέρασε τρεις φορές έξω από το πανεπιστήμιο, παρατηρώντας το πλήθος να εισέρχεται σε αυτό, αλλά δεν παρενέβη.

Πηγή: thesstoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης