Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για πάρτι στο ΑΠΘ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 14:00
Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για πάρτι στο ΑΠΘ

Μια ακόμα παρέμβαση εκδηλώθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έπειτα από πάρτι σε χώρους του πανεπιστημίου κατά παράβαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Πρόκειται για πάρτι που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στο περιθώριο του οποίου σημειώθηκε τραυματισμός μιας 20χρονης, η οποία βρέθηκε λιπόθυμη σε φρεάτιο από υπαλλήλους φύλαξης του Ιδρύματος. Επρόκειτο για τον δεύτερο τραυματισμό μέσα σε μία εβδομάδα στους χώρους του πανεπιστημίου, καθώς είχε προηγηθεί, έπειτα από ένα ακόμα μεταμεσονύχτιο πάρτι, ο σοβαρός τραυματισμός ενός νεαρού που παρασύρθηκε από σκαπτικό μηχάνημα, όταν νεαροί, που εικάζεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το έθεσαν σε κίνηση.

Εκτός από την τελευταία χρονικά προκαταρκτική έρευνα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη άλλες πέντε, έπειτα από ισάριθμα πάρτι που έγιναν από τα μέσα Μαΐου και έπειτα, επίσης κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Την έρευνα διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που αναζητούν τους διοργανωτές.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία συνέλαβε τρεις νεαρούς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με την κατηγορία ότι διοργάνωσαν πάρτι με τη χρήση ηχητικών συστημάτων, που ήταν τοποθετημένα σε αυτοκίνητο. Η δίκη τους στο αυτόφωρο αναβλήθηκε, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι απλώς συμμετείχαν στο πάρτι.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 14:14