Κοινή επιχείρηση για την απομάκρυνση παράνομα παρκαρισμένων οχημάτων πραγματοποίησαν το πρωί  Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία, στην οδό Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Γερανός της Τροχαίας απομάκρυνε οχήματα που είχαν σταθμεύσει παράνομα στην άκρη του κεντρικού δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του, ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θωμάς Γέρμανος σημείωσε: «Θα βαρεθείτε να μας βλέπετε… Έχουν μαζευτεί ήδη επτά οχήματα, αν κάποιος δεν βρίσκει το αυτοκίνητό του, μπορεί να καλέσει στο 100».

Από τη μεριά του, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή της διοίκησης Ζέρβα στα ηνία του δήμου, το μότο μας είναι η ευταξία του δήμου, όχι μόνο στο κέντρο και σε άλλες περιοχές του δήμου. Σήμερα κάναμε από κοινού με τη διεύθυνση τροχαίας μια μεγάλη επιχείρηση, αρχές Πολυτεχνείου. Θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή τροχαίας που έρχεται μαζί μας έξω, τους συναδέλφους σε Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία. Όπως βλέπετε, ό,τι λέμε το κάνουμε πράξη. Για πολλοστή φορά ενημερώσαμε τον κόσμο πριν έρθουμε για να μην αιφνιδιάσουμε, λέμε ποιες είναι οι προθέσεις μας, δεν αιφνιδιάζουμε, δεν κρύβουμε τίποτα από τον κόσμο. Αναφορικά όμως με το κυκλοφοριακό, όπου πονάει η πόλη, θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεμπλοκάρουμε την πόλη. Πάμε αργά και σταθερά, γιατί είναι δύσκολο αυτό που κάνουμε, θέλουμε να κάνουμε να μείνει αυτό. Στη Δωδεκανήσου κρατάει και θα κρατήσει, μέχρι να γίνει η αμφιδρόμησή της, το ίδιο και η Πολυτεχνείου».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης