Δεν θα λειτουργούν τα γραφεία εξυπηρέτησης κοινού της ΕΥΑΘ στις οδούς Αγγελάκη και 26ης Οκτωβρίου από αύριο, Δευτέρα 16/03/20, και μέχρι νεωτέρας στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε απόψε η εταιρεία. Επίσης, δεν θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές το Τμήμα Συνδέσεων Αποχέτευσης και το Τμήμα Εργαστηριακού Ελέγχου Αποχέτευσης. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, παρατείνεται για έναν μήνα η αποπληρωμή λογαριασμών με ημερομηνία λήξης 30 Μαρτίου και, παράλληλα, η εταιρεία δεν θα προβεί σε καμία διακοπή υδροληψίας λόγω οφειλής το διάστημα αυτό. Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν για τις συναλλαγές τους με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2310 966.600, από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. Στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο θα μπορεί να γίνεται η συνεννόηση για την επείγουσα περίπτωση σύνδεσης υδροληψίας ή για άλλα επείγοντα θέματα, ενώ για τυχόν βλάβη, οι καταναλωτές μπορούν να καλούν το 11124, που λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση κάθε μέρα, ή να τη δηλώνουν στον ιστότοπο της εταιρείας www.eyath.gr. Οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν επίσης να γίνονται στον ιστότοπο της ΕΥΑΘ ή μέσω e-banking. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, όπως ενημερώνει η εταιρεία, “για την προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης οι τεχνικές μας υπηρεσίες αναστέλλουν όλες τις προγραμματισμένες εργασίες που δεν έχουν χαρακτήρα επείγοντος, ενώ θα πραγματοποιούνται μόνο έκτακτες επισκευές βλαβών”. 

Η ΕΥΑΘ διαβεβαιώνει επίσης πως “έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη υδροδότηση της πόλης”.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης