Αλλαγή σκηνικού, στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία, όπου, μετά την ανοιξιάτικη ανάπαυλα, από τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας επικρατεί κακοκαιρία, με συννεφιά και ψιλόβροχο, ενώ στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας σημειώνονται σποραδικές χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία σημείωσε πτώση και σε ορεινές περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας δεν ξεπερνάει τους 5 βαθμούς, ενώ χιονίζει κατά διαστήματα στα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής και σε ορεινά χωριά της Κεντρικής Μακεδονίας. Στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές επικρατεί συννεφιά με ψιλόβροχο και μέσα στην πόλη η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 10 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, απέτρεψαν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να μεταβούν σε πλατείες και πάρκα για να γιορτάσουν τα κούλουμα. Ελάχιστοι είναι και οι επισκέπτες στο περιαστικό δάσος Σέιχ-Σου, όπου κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα αποτελούσε σημείο συνάντησης για χιλιάδες Θεσσαλονικείς για το πέταγμα του χαρταετού, με λαγάνες, παραδοσιακά εδέσματα, τραγούδια και χορούς.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης